Telefonszám: +36 (30) 328 2713
E-mail címünk: egyediforgacsolas@gmail.com
2000. Szentendre Rózsa utca 8.

Rólunk

Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk

Gergely Tamás, cégvezető

2000-ben kezdtem másodállásban az egyedi igények kiszolgálását az autó-motorsportban. Akkori munkahelyemen nem volt nehéz elsajátítani a precíz tervezést, forgácsolást, és a pontos kivitelezést, ebben a sokat segítő tulajdonos, és a kollégák, voltak a segítségemre.
A kifogástalan minőség hamar meghozta az eredményt, mert a 2009-es megszűnéséig a Suzuki Sport Europe beszállítója lehettem. Mai napig beszállítója vagyok a Robert Bosch.nak, Faurecia Kft-nek, Holografika Kft-nek.
Kezdetben egyéni vállalkozásként működő cégemet 2007-től a Torsenracing Kft. névvel viszem tovább a szentendrei műhelyemben.
Fő profilunk mára már inkább finom mechanikai-optikai készülékek tervezése, gyártására tevődött át, de mellette a régi szerelem az autó-motorsport, és a kerékpár alkatrész gyártás is megmaradt. Mivel tervezéssel is foglalkozunk, így a legmodernebb tervező szoftverek is rendelkezésre állnak.
A műszaki színvonalunk állandó növelése,rugalmasságunk megőrzése és a beszállító és megrendelő partnereink vállaltunk iránti bizalmának erősítése a legfőbb cél számunkra.